Tentang SearchEnginesIndex.com

SearchEnginesIndex.com adalah indeks enjin carian high dievaluasi di setiap negara di dunia

Search engine adalah asas internet moden dan ada, seperti yang anda lihat di sini, ribuan alternatif untuk Bing, Yahoo! dan Google. Banyak daripada senarai enjin carian yang kebangsaan kita melalui tumpuan sementara yang lain mengkhususkan diri di bidang tertentu. Kami senarai versi tempatan antarabangsa enjin carian dan direktori, tapi kami berusaha untuk mengelakkan link ke laman-laman yang hanya mengandalkan teknologi carian yang jelas tidak mereka sendiri.

Hanya yang terbaik dan teknologi carian asli
Searchenginesindex.com terbesar adalah jaring katalog enjin pencari. Kami telah membagi-bagi mereka di negara-negara dan sering kami menyebutkan jika mereka dalam Bahasa Inggeris.
Hal penting lain yang perlu diperhatikan adalah bahawa kita tidak hadir webcatalogues atau hanya senarai website. Kami hanya fokus pada teknologi carian yang unik dan jika di suatu negara hanya ada beberapa search engine juga kita senarai katalog utama atau direktori web dari negara itu.

Senarai searchengines - Mengapa?
Guna Searchenginesindex.com untuk mencari enjin carian yang tepat untuk keperluan anda. Anda bisa tertarik melihat apa yang orang di negeri yang jauh mendapatkan sebagai keputusan carian untuk istilah carian tertentu. Yang boleh digunakan sebagai alat pemasaran yang kuat. Searchengineindex.com orang lain menggunakan enjin pencari untuk mencari halaman web di mana mereka harus muncul. Hal ini kepada ketika datang untuk mempromosikan sebuah website atau perkhidmatan.

Secara peribadi saya ingin menelusuri Mesin pencari untuk mengikuti teknologi enjin carian terbaru dan bandingkan hasilnya.

Jika anda ingin menghantar cadangan untuk Searchengineindex.com sila hubungi saya di hh@newspaperindex.com atau gunakan borang kenalan.

Searchengingeindex.com adalah sebahagian daripada garis saya website berfokus pada negara dikemaskini membawa maklumat khusus. Untuk maklumat lanjut sila lihat di:

Newspaperindex.com - Popular akhbar di seluruh dunia

Semoga
Penerbit dan Wartawan Hans Henrik Lichtenberg